Horren: de perfecte oplossing tegen insecten

Horren
Horren

Talloze mogelijkheden met horren

Horren zijn een onmisbaar onderdeel van elk huis, vooral tijdens de warme zomermaanden. Met de juiste horren kunt u genieten van frisse lucht zonder dat vervelende insecten uw huis binnendringen. Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij een breed assortiment aan horren voor zowel ramen als deuren. Onze horren zijn van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat u altijd kunt genieten van een goede ventilatie zonder insectenoverlast.

Horren
Hordeuren
Hordeuren
Hordeuren

Verschillende soorten horren voor elke situatie

Bij Bunt Zonwering & Montage begrijpen wij dat elk huis anders is en dat er verschillende behoeften zijn als het gaat om horren. Daarom bieden wij een breed scala aan opties, waaronder plisséhordeuren, raamrolhorren en vaste inzethorren. Onze plisséhordeuren zijn bijzonder populair vanwege hun duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze hordeuren hebben een geplisseerd gaas dat sterker is dan traditioneel gaas en beter zichtbaar is, waardoor de kans op erdoorheen lopen kleiner wordt. Daarnaast hebben wij ook raamrolhorren die eenvoudig te bedienen zijn en een strak uiterlijk hebben. Voor vaste ramen bieden wij inzethorren die perfect op maat gemaakt kunnen worden.

Voordelen van horren op een rijtje

Het gebruik van horren biedt tal van voordelen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om horren te installeren:

  • Bescherming tegen insecten: Horren houden muggen, vliegen en andere insecten buiten.
  • Verbeterde ventilatie: U kunt uw ramen en deuren openhouden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over insecten.
  • Gezonder binnenklimaat: Horren zorgen voor een betere luchtcirculatie, wat bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.
  • Eenvoudig te installeren: Onze horren zijn eenvoudig te installeren en passen perfect op uw ramen en deuren.
  • Wij leveren dé stille hordeuren van Unilux.

Hor op maat

Bij Bunt Zonwering & Montage begrijpen wij dat niet ieder huis gelijk is. Ieder huis heeft zijn eigen stijl, kenmerken en maten. Daarom is het voor veel huiseigenaren ook belangrijk om een hor op maat te hebben die past bij de stijl van het huis waar zij in wonen.

Een hor op maat betekent dat deze feilloos past in uw raam, deur of horren voor dakraam. Ongeacht de afmeting of de vorm. Op die manier zorgt Bunt Zonwering & Montage voor een naadloze aansluiting van een hor, waar u hem ook maar wilt hebben. Wij hebben een breed assortiment van horren, denk aan inzet horren voor een draaikiepraam, plissé hordeuren voor uw terrasdeur, of rolhoren voor uw dakraam. We passen ieder type hor aan aan uw specifieke wensen.

Een hor maken op maat is niet het enige wat wij belangrijk vinden, we vinden ook belangrijk dat u de juiste kwaliteit hebt. Daarom verkoopt Bunt Zonwering & Montage alleen de beste materialen, zo maakt u altijd een duurzame keuze als u kiest voor een hor op maat. U kunt ervoor kiezen om de hor zelf in te meten en te installeren, maar wij kunnen het ook voor u doen! Zo kunt u risicoloos uw hor bestellen en eenvoudig laten installeren. Hoe fijn is dat?

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in het installeren van horren in uw huis? Neem dan contact op met Bunt Zonwering & Montage voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste horren voor uw specifieke situatie en zorgen voor een professionele installatie. Bel ons op 06 3129 8716 voor meer informatie of om een afspraak te maken. U kunt ook ons contactformulier invullen op onze website. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een insectenvrij huis met optimale ventilatie.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten