Markiezen

Markiezen: een stijlvolle keuze voor uw woning of bedrijf

Markiezen geven uw woning een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door hun fraaie ronde vormgeving passen ze perfect bij traditionele woningen. Deze zonwering kan worden vervaardigd uit verschillende houtsoorten en aluminium, waardoor er altijd een passende oplossing is voor uw specifieke wensen. Markiezen zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw woning. Ze bieden optimale bescherming tegen de zon, doordat de zijkanten van de markies gesloten zijn. Dit voorkomt hinderlijke zij-inval van zonlicht en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Bovendien kunnen markiezen elektrisch bediend worden, eventueel met een tijdschakelaar of zon-wind meter, voor extra gebruiksgemak.

Markiezen

Voordelen van traditionele zonwering

Markiezen bieden tal van voordelen die verder gaan dan alleen zonwering. Ze zijn ideaal voor zowel woningen als commerciële panden zoals winkels en horecagelegenheden. Enkele voordelen van markiezen zijn:

  • Optimale zonwering: Door de gesloten zijkanten wordt hinderlijke zij-inval van zonlicht voorkomen.
  • Esthetische waarde: Markiezen geven uw pand een klassieke en stijlvolle uitstraling.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout en aluminium, zijn markiezen bestand tegen diverse weersomstandigheden.
  • Gebruiksgemak: Elektrische bediening met tijdschakelaar en zon-wind meter is mogelijk.

Verschillende soorten markiezen

Er zijn diverse soorten markiezen beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bij Bunt Zonwering & Montage kunt u kiezen uit een breed scala aan markiezen die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Enkele populaire opties zijn:

  • Standaard markiezen: Klassieke uitstraling en uitstekende zonwering.
  • Petmodel markiezen: Voor een moderne twist aan de traditionele markies.
  • Klapmodel markiezen: Flexibel en eenvoudig te bedienen.

Onderhoud en duurzaamheid

Markiezen van Bunt Zonwering & Montage zijn eenvoudig te onderhouden en gaan jarenlang mee. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van de markies. U heeft de keuze uit een ruime collectie markiesdoeken die allemaal weersbestendig en slijtvast zijn. Enkele tips voor het onderhoud van uw markiezen:

  • Regelmatig schoonmaken: Verwijder vuil en stof met een zachte borstel of doek.
  • Inspectie: Controleer regelmatig op beschadigingen en laat deze tijdig repareren.
  • Bescherming: Gebruik een beschermhoes om uw markiezen te beschermen tegen extreme weersomstandigheden.

Interesse in markiezen voor uw woning of bedrijf?

Bent u geïnteresseerd in markiezen voor uw woning of bedrijf? Neem dan contact op met Bunt Zonwering & Montage voor een vrijblijvend advies en offerte. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte zonwering die aansluit bij uw wensen en behoeften. Maak een afspraak via onze website of bel ons voor meer informatie.

De mooiste reclame op uw gevel

Onder een markies is het goed toeven met een hapje of een drankje. Maar ook uw winkelwaren komen onder deze klassieke luifel helemaal tot hun recht. De markies geeft uw winkel, café of restaurant echt een luxe uitstraling en maakt uw locatie al van veraf zichtbaar. Zo weten klanten u nog beter te vinden.

Bij Bunt Zonwering & Montage staan wij voor kwaliteit, service en klanttevredenheid. Laat ons u helpen om uw woning of bedrijfspand te voorzien van stijlvolle en functionele markiezen.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten