Aangenaam kennis te maken

Dé specialist in zonweringoplossingen

Bij Bunt Zonwering & Montage verwelkomen wij u graag in ons bedrijf, waar vakmanschap en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Wij zijn gepassioneerd bezig met het leveren van kwalitatieve zonweringoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Of u nu op zoek bent naar zonneschermen, rolluiken of screens, wij hebben een breed assortiment aan producten die uw woning of bedrijfspand beschermen tegen de zon. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze filosofie

Projecten die blijven hangen

Waarom kiezen voor Bunt Zonwering en Montage? Met onze jarenlange ervaring kiezen wij altijd voor een persoonlijke benadering. Zo weten onze klanten precies waar ze aan toe zijn. Voor elke klus komen wij persoonlijk advies geven en luisteren we graag naar uw wensen. Zo komen we niet voor verrassingen te staan.

Tijdens het gesprek leggen wij uit welke toepassingen het beste passen en tot hun recht komen in of aan uw woning of terras. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het leveren en monteren van het product. Zo heeft u één aanspreekpunt en dat is wel zo prettig.

Na het monteren van uw zonwering, screen of hor laten wij u niet in de steek. Wij zorgen voor tijdig en zorgvuldig onderhoud aan de door ons gemonteerde producten. Zo geniet u het langst van een prachtig afgewerkte zonwering!

Onze waarden

Betuws teamwork

We zijn toegankelijk, eerlijk en hebben de Betuwse nuchterheid, maar we streven altijd naar het hoogste niveau voor onze klanten.

Bunt Zonwering in vier woorden? Energiek, toegankelijk, eerlijk en samenwerken. We zijn echte doeners, werken graag samen en kunnen snel schakelen. Dit doen we zowel met collega’s als met de specialisten waar we mee werken. Op deze manier zetten we net dat stapje extra voor elkaar en voor de klant, om samen het beste resultaat te bereiken.

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten