Pergola zonwering optimaal genieten van uw tuin

Pergola zonwering
Pergola zonwering

Pergola zonwering: weer warmte en licht, geniet van uw terras

Pergola zonwering is de perfecte oplossing voor iedereen die optimaal wil genieten van het buitenleven. Met een pergola zonwering creëert u een comfortabele en stijlvolle buitenruimte waar u zowel van de zon als van de schaduw kunt genieten. Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij diverse oplossingen die passen bij uw wensen en behoeften.

Pergola
Pergola zonwering
Pergola zonwering

Pergola zonwering voor elke tuin

Een pergola zonwering is een veelzijdige toevoeging aan uw tuin of terras. Het systeem biedt bescherming tegen de zon en zorgt voor een aangename schaduwplek. Onze pergola’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, waardoor ze duurzaam en onderhoudsarm zijn. Bovendien zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte. De zonwering is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of via uw smartphone, waardoor u altijd de controle heeft over de hoeveelheid zonlicht en schaduw.

Voordelen van een pergola zonwering

Een pergola zonwering biedt tal van voordelen voor uw buitenruimte:

  • Bescherming tegen de zon: De zonwering houdt schadelijke UV-stralen tegen en zorgt voor een aangename temperatuur onder de pergola.
  • Flexibiliteit: U kunt de zonwering eenvoudig in- en uitschuiven, afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden.
  • Stijlvol waarde: Een pergola zonwering voegt een stijlvolle en moderne uitstraling toe aan uw tuin of terras.
  • Duurzaamheid: Onze pergola’s zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Pergola zonwering

Verschillende opties voor pergola zonwering

Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij diverse opties voor pergola zonwering, zodat u altijd een oplossing vindt die bij uw wensen past. Enkele van de mogelijkheden zijn:

  • Vrijstaande pergola’s: Ideaal voor grotere tuinen of terrassen, waarbij de pergola los van de woning geplaatst kan worden.
  • Aanbouw pergola’s: Deze pergola’s worden direct aan uw woning bevestigd, waardoor u een naadloze overgang creëert tussen binnen en buiten.
  • Elektrische bediening: Voor optimaal gemak kunt u kiezen voor een elektrische bediening, waarmee u de zonwering eenvoudig kunt in- en uitschuiven.
  • Windvaste screens: Voor extra bescherming tegen wind en regen kunt u kiezen voor windvaste screens die aan de zijkanten van de pergola worden bevestigd.

Waarom kiezen voor Bunt Zonwering & Montage?

Bij Bunt Zonwering & Montage staan wij voor kwaliteit en klanttevredenheid. Wij bieden een breed scala aan pergola zonwering oplossingen die passen bij uw wensen en behoeften. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met zorg geïnstalleerd door ons ervaren team. Daarnaast bieden wij uitgebreide garantie op al onze producten, zodat u verzekerd bent van een duurzame en betrouwbare oplossing.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een pergola zonwering voor uw tuin of terras? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee en bieden advies op maat, zodat u de perfecte oplossing vindt voor uw buitenruimte. Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden van pergola zonwering bij Bunt Zonwering & Montage.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten