Rolluiken

Investeer in uw woongenot

Rolluiken zijn een duurzame keuze die uw wooncomfort en veiligheid verhogen. Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij rolluiken van topkwaliteit die zorgen voor een lagere energierekening, geluiden dempen en inbraakvertragend werken.

Rolluiken kasten
Rolluiken
Elektrische rolluiken

Voordelen van rolluiken

Rolluiken bieden tal van voordelen die uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  • Energiebesparend: In de winter houdt het de warmte in huis en in de zomer werken rolluiken warmtewerend.
  • Geluidwerend: Rolluiken verminderen het geluid van buitenaf, waardoor u in alle rust kunt genieten van uw woning.
  • Inbraakwerend en privacy: Wilt u het ongewenste bezoekers lastiger maken om uw woning binnen te dringen? Bunt Zonwering & Montage heeft de oplossing: een rolluik. Rolluiken verkleinen de kans op een inbraak aanzienlijk. Meer privacy? Ook dan is een rolluik uitermate geschikt.
  • Bescherming tegen weersomstandigheden: Rolluiken beschermen uw ramen tegen slechte weersomstandigheden, zoals regen, hagel en storm. Ook inbrekers laten uw woning liever met rust. Het openbreken van rolluiken is namelijk niet eenvoudig en kan zeker niet geruisloos en snel. Kortom, met rolluiken kunt u veilig slapen.
  • Volledige verduistering Door volledige verduistering kunnen rolluiken helpen een donkere slaapomgeving te creëren, wat essentieel is voor een goede nachtrust.

Profiteer van de voordelen en kies voor een rolluik op maat. Qua bediening is ook van alles mogelijk, zoals bandbediening, elektrisch via een opbouwschakelaar, afstandsbediening of via een app op uw telefoon of tablet.

Rolluiken; veilig en gemakkelijk

Waarom een rolluik van Bunt Zonwering & Montage kopen? Onze rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend. Rolluiken beschermen u tegen warmte, kou en overlast van geluid. Daarnaast werken rolluiken ook inbraakvertragend. Een aanschaf die zichzelf in woongenot en energiebesparing terugverdient. Bunt Zonwering & Montage onderscheidt zich daarbij door het gebruik van zwaardere design profielen van de hoogste kwaliteit.

Rolluiken op maat

Wij snappen dat het kopen van rolluiken voor u geen dagelijkse bezigheid is. Wij adviseren u dan ook graag over uw keuze voor rolluiken. Uw wensen voor maat, kleur en kastvorm zijn leidend. Maak een vrijblijvende afspraak voor een prijsopgave. Wij denken ook met u mee over de maatvoering en een perfecte installatie, Zo kunt u met een gerust hart genieten van uw aanschaf. Ook benieuwd? Vraag dan een offerte aan.

Elektrische rolluiken: kies voor comfort

Voor de bediening van de rolluiken maakt Bunt Zonwering & Montage gebruik van Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks! Bedien uw rolluik met een handige schakelaar, of juist heerlijk vanaf de bank of bed met behulp van uw smartphone of afstandsbediening.

  • Wandschakelaar: Een wandschakelaar wordt bevestigd op een vaste plek aan de muur. Met één druk op de knop te bedienen!
  • Smartphone: IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de rolluiken te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent.
  • Afstandsbediening: Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de rolluiken bedienen.

Uw kastprofiel

Bij het samenstellen van de rolluiken die bij uw situatie passen, heeft u keuze uit een ronde of een afgeschuinde cassette. Welke cassette bij uw situatie past hangt volledig af van uw smaak en wensen. Wij adviseren u graag!

Veelgestelde vragen over rolluiken

Wat kost een rolluik?

De kosten van uw rolluik hangen af van uw situatie en uw wensen. Hoe groter het rolluik, hoe hoger de kosten. Wij raden altijd aan om voor het gemak van een elektrisch rolluik te gaan. De keuze van bedieningsmogelijkheid heeft ook invloed op de totaalprijs. Daarbij betaalt u ook voor kwaliteit. Een investering die u echter terugverdient: kwalitatief goede rolluiken gaan immers langer mee. Tot slot dient het rolluik op de juiste wijze bevestigd te worden. Het laten bevestigen door onszorgt ervoor dat uw rolluik op een juiste wijze geïnstalleerd is en zo fraai mogelijk verwerkt is.

Wat zijn de voordelen van een rolluik?

Een rolluik weert de zon en warmte, isoleert, is verduisterend, zorgt voor een lagere energierekening, zorgt voor privacy én is inbraakwerend.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten