Solar Rolluiken: rolluiken op zonne-energie

Solar rolluiken
Rolluik op zonne-energie

Duurzame en stijlvolle zonwering

Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij topkwaliteit solar rolluiken aan. Deze rolluiken op zonne-energie zijn niet alleen duurzaam, maar ook stijlvol. Dankzij de zon en een krachtige accu kunt u het hele jaar door genieten en besparen.

Solar rolluiken
Solar rolluiken
Solar rolluiken
Solar rolluiken
Solar rolluiken
Solar rolluiken
Solar rolluiken
Solar rolluiken

Rolluiken op zonne-energie: de toekomst van zonwering

Rolluiken op zonne-energie zijn een innovatieve oplossing die gebruik maakt van zonne-energie om uw rolluiken te bedienen. Dit betekent dat u geen elektriciteit uit het net nodig heeft, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Onze rolluiken op zonne-energie zijn uitgerust met efficiënte zonnepanelen die de energie van de zon omzetten in elektriciteit. Hierdoor kunt u uw rolluiken eenvoudig openen en sluiten met een afstandsbediening of via een app op uw smartphone. Daarnaast zijn onze rolluiken op zonne-energie onderhoudsarm en duurzaam, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn.

Voordelen van solar rolluiken

Solar rolluiken bieden tal van voordelen die uw wooncomfort aanzienlijk kunnen verbeteren. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

  • Energiebesparing: Door gebruik te maken van zonne-energie, bespaart u op uw energierekening.
  • Duurzaamheid: Solar rolluiken zijn milieuvriendelijk en dragen bij aan een duurzame toekomst.
  • Eenvoudige installatie: Geen gedoe met bedrading of elektriciteitsaansluitingen.
  • Gebruiksgemak: Bedien uw rolluiken eenvoudig met een afstandsbediening of via een app.

Bij Bunt Zonwering & Montage zorgen wij ervoor dat uw solar rolluiken perfect worden geïnstalleerd en afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Solar rolluiken

Snel en eenvoudig te monteren

Een van de grootste voordelen van solar rolluiken is dat ze draadloos zijn. Dit betekent dat er geen gaten in uw muren of kozijnen geboord hoeven te worden. Onze specialisten kunnen uw rolluik op zonne-energie snel en eenvoudig monteren, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van alle voordelen.

Verduisteren door de zon

Met solar rolluiken van Bunt Zonwering & Montage bepaalt u zelf hoe licht of donker uw kamer is. Deze rolluiken kunnen uw kamer volledig verduisteren, wat ideaal is voor een betere nachtrust. Daarnaast werken ze ook geluidswerend, wat zorgt voor een stillere en comfortabelere leefomgeving.

Isoleren betekent besparen

Naast extra privacy en een verbeterde nachtrust, dragen solar rolluiken ook bij aan het verlagen van uw energiekosten. Dankzij de isolerende werking blijft de kou en warmte buiten, waardoor u minder hoeft te verwarmen en te koelen. Dit maakt solar rolluiken tot een duurzame investering die zichzelf terugbetaalt.

Solar rolluiken op maat

Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij solar rolluiken op maat. Wij adviseren u graag over de juiste kleur, maatvoering en kastvorm. Ook de veiligheid en de juiste productkeuze worden besproken, zodat u verzekerd bent van jarenlang woongenot. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden.

Bedieningsgemak

Onze solar rolluiken zijn uitgerust met Brel motoren, wat zorgt voor comfort, veiligheid en bedieningsgemak. U kunt uw rolluik bedienen met een handige schakelaar, vanaf uw smartphone of met een afstandsbediening. Zo heeft u altijd de controle, zelfs als u niet thuis bent.

Bediening opties

  • Wandschakelaar: Eenvoudig te bedienen met één druk op de knop.
  • Smartphone: Bediening via uw smartphone of tablet, zelfs als u van huis bent.
  • Afstandsbediening: Comfortabel bedienen vanaf elke plek in uw huis.

Ook als er geen zon is

Dankzij de ingebouwde accu kunt u uw solar rolluik ook zonder daglicht gebruiken. Mocht de accu leeg zijn, dan kunt u deze snel opladen. Zo geniet u altijd van de voordelen van uw solar rolluik, ongeacht het weer.

Ruime keuze uit kleuren

Onze solar rolluiken zijn leverbaar in diverse kleuren, zodat er altijd een kleur is die perfect past bij de uitstraling van uw woning. Of u nu kiest voor modern zwart, antraciet, klassiek crème of wit, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Kleuren rolluiken

Veelgestelde vragen over solar rolluiken

Wat kost een rolluik?

De kosten van uw rolluik hangen af van uw situatie en uw wensen. Hoe groter het rolluik, hoe hoger de kosten. Wij raden altijd aan om voor het gemak van een elektrisch rolluik te gaan. De keuze van bedieningsmogelijkheid heeft ook invloed op de totaalprijs. Daarbij betaalt u ook voor kwaliteit. Een investering die u echter terugverdient: kwalitatief goede rolluiken gaan immers langer mee. Tot slot dient het rolluik op de juiste wijze bevestigd te worden. Het laten bevestigen door onszorgt ervoor dat uw rolluik op een juiste wijze geïnstalleerd is en zo fraai mogelijk verwerkt is.

Wat zijn de voordelen van een rolluik?

Een rolluik weert de zon en warmte, isoleert, is verduisterend, zorgt voor een lagere energierekening, zorgt voor privacy én is inbraakwerend.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten