Solar screens: de duurzame oplossing voor uw woning

Solar screens
Solar screens

Duurzame en stijlvolle zonwering

Solar screens zijn een innovatieve en duurzame manier om uw woning te beschermen tegen zonlicht en warmte. Deze screens werken op zonne-energie, waardoor u niet alleen bespaart op energiekosten, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Bij Bunt Zonwering & Montage bieden wij een breed scala aan solar screens die perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Onze solar screens zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en passen bij elke woning.

Solar screens
Solar screens
Solar screens
Solar screens
Solar screens
Solar screens
solar screens veranda
Solar screens
Solar screens

Voordelen van zonwering op zonne-energie

Onze solar screens bieden tal van voordelen die uw wooncomfort aanzienlijk verhogen. Ten eerste bespaart u op uw energiekosten doordat de screens werken op zonne-energie. Dit betekent dat er geen bedrading nodig is, wat de installatie eenvoudiger en sneller maakt. Bovendien zijn onze solar screens uitgerust met een geïntegreerde accu, waardoor ze ook op bewolkte dagen perfect functioneren. Enkele voordelen op een rij:

Bij screens op zonne-energie wordt de energie voor de bediening van de screens niet uit het stroomnet gehaald, maar uit de zon. Dit biedt diverse voordelen:

 • Geen bedrading nodig: Dit betekent geen gaten die geboord hoeven te worden en een lagere kans op beschadigingen aan bijvoorbeeld stucwerk.
 • Snellere montage: Doordat er geen bedrading nodig is, kunnen de monteurs sneller klaar zijn met de installatie.
 • Lagere energierekening: U bespaart op uw energiekosten doordat de screens gebruik maken van zonne-energie.
 • Niet compleet verduisterend: In tegenstelling tot rolluiken laten screens nog wel licht door. U zit niet volledig in het donker, maar mensen kunnen ook niet meer naar binnen kijken.
 • Compacte cassette: De zonne-energie motor heeft een geïntegreerde accu, waardoor de screens dezelfde compacte cassette hebben als reguliere screens.
 • Subtieler: De kast van screens zijn minder opvallend.
 • Genoeg kleurenkeuzes: Keuze uit meer dan 60 kleuren screens.

Solar screens

Onze solar screens zijn uitgerust met motoren van hoge kwaliteit van het merk Somfy, waardoor ze eenvoudig te bedienen zijn. U kunt kiezen voor een wandschakelaar, afstandsbediening of bediening via uw smartphone. Zo geniet u altijd van optimaal comfort.

Maatwerk en kwaliteit

Bij Bunt Zonwering & Montage staan wij voor maatwerk en kwaliteit. Onze solar screens worden volledig op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw woning en wensen. Of u nu op zoek bent naar zonwering voor uw slaapkamer, keuken of veranda, wij bieden altijd een passende oplossing. Onze screens zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

 • Hoogwaardige materialen: Voor een lange levensduur.
 • Op maat gemaakt: Perfect passend bij uw woning.
 • Diverse kleuren: Kies de kleur die bij uw stijl past.
 • Weerbestendig: Bestand tegen alle weersomstandigheden.

Vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in onze solar screens en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij denken graag met u mee en bieden advies op maat. Bij Bunt Zonwering & Montage staan wij voor kwaliteit en klanttevredenheid. Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van onze solar screens.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten