Uitvalschermen

Uitvalschermen: de perfecte zonwering voor uw huis

Uitvalschermen bieden een uitstekende oplossing voor het weren van zonlicht en warmte, terwijl u toch van het uitzicht kunt blijven genieten. Bij Bunt Zonwering & Montage begrijpen we hoe belangrijk het is om een comfortabele leefomgeving te creëren. Onze uitvalschermen zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw woning. Ontdek hoe onze uitvalschermen uw wooncomfort kunnen verbeteren.

Uitvalschermen
Uitvalschermen
Uitvalschermen

Waarom kiezen voor een uitvalscherm?

Over het algemeen zijn uitvalschermen beter bestand tegen wind dan knikarmschermen. Dit komt doordat uitvalschermen recht naar beneden uitklappen en daardoor minder wind vangen. Bovendien zijn de afmetingen van een uitvalscherm vaak kleiner, wat eveneens bijdraagt aan een lagere windgevoeligheid.

Daarnaast zijn uitvalschermen uitgerust met windvaste uitvalarmen. Deze zorgen ervoor dat het scherm steviger is en beter bestand tegen windstoten. Hierdoor zijn uitvalschermen bijzonder geschikt voor situaties met veel wind of wanneer u op een hogere verdieping woont.

Voordelen van uitvalschermen

Uitvalschermen bieden tal van voordelen. Ze houden warmte en schittering tegen, terwijl u nog steeds zicht naar buiten heeft. Dit maakt ze ideaal voor appartementen, flatgebouwen, kantoren en scholen. Dankzij hun transparantie en doeltreffendheid zijn onze uitvalschermen een populaire keuze, vooral bij hoogbouw.

  • Bescherming tegen zonlicht: Een uitvalscherm kan heel laag uitgerold worden en biedt daarom uitstekende bescherming tegen het zonlicht, ideaal voor de laaghangende zon.
  • Eenvoudige montage en bediening: Door de vrij eenvoudige constructie zijn uitvalschermen makkelijk te monteren en te bedienen.
  • Kostenefficiënt: Uitvalschermen zijn voordeliger in de aanschaf dan bijvoorbeeld knikarmschermen.
  • Veelzijdigheid in kleur en design: Uitvalschermen kunnen in iedere (RAL) kleur geleverd worden, en ook qua doekkleur en print zijn er talloze mogelijkheden.

Kenmerken van onze uitvalschermen

Onze uitvalschermen zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren op zonnige dagen. Ze houden de warmte buiten en lossen lastige schitteringen van zonlicht op glas of andere glimmende elementen op. Op plaatsen waar geen vrije doorloop nodig is, zijn uitvalschermen de perfecte oplossing. Wij bieden deze schermen aan met een ronde of vierkante cassette.

Op maat gemaakte uitvalschermen rechtstreeks uit de fabriek

Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om uitvalschermen. Denk aan verschillen in afmeting, uitval, kleuren en niet te vergeten de uiteenlopende montage-opties. Uw zonweringswensen spelen daarin een belangrijke rol. Wij meten daarom de situatie bij u thuis in en adviseren u over de mogelijkheden. Ons doel? Spelen met de zon, om uw leefcomfort nóg groter te maken.

Keuze uit meer dan 200 doekkleuren

Bij uitvalschermen kunt u uit meer dan 200 verschillende kleurenopties kiezen! Gaat u voor een trendy uni kleur? Of geeft u de voorkeur aan een grafisch doek met een bijzondere textuur? Ieder type doek voor uitvalschermen heeft daarnaast een eigen mate van filtering, temperatuurregeling en verduisterende werking. Kies wat bij u past! Wij helpen en adviseren u hierbij graag.

Rolluiken Solar rolluiken Screens Solar screens Terrasschermen Pergola zonwering Uitvalschermen Markiezen Horren Zonwering montage
Team Photo

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Afspraak maken

Interesse of meer informatie?

Maak vandaag nog een afspraak met onze zonwerings-experts en ontdek de mogelijkheden.

Onze werkwijze

stap 1
Kennismaking en advies
Tijdens het gesprek inventariseren we uw wensen en bekijken we de situatie. We bespreken mogelijkheden voor uitstraling en afwerking en geven advies aan de hand van showmodellen en kleurstalen.
stap 2
Inmeten
Op locatie meten wij uw toekomstige zonwering in. Dit doen we zeer nauwkeurig. Zodat we een passende offerte kunnen maken.
stap 3
We maken een offerte
We vertalen uw wensen in een duidelijk en overzichtelijke offerte. Heeft u aan de hand van de offerte nog vragen, stel ze gerust!
stap 4
De offerte is akkoord
Wanneer alles voor u duidelijk en in orde is, dan gaat u akkoord met de offerte. Dat is voor ons het startschot om te starten met het project.
stap 5
Montage en oplevering
We komen op de afgesproken datum de zonwering perfect monteren.

Waarom kiezen voor ons?

Altijd op maat gemaakt
Wij leveren altijd maatwerk. Waarom? Omdat elke situatie anders is. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke wens toe te voegen.
Eerlijk advies
Bij ons krijgt u open, eerlijk en transparant advies van één van onze adviseurs over uw bestaande/nieuwe zonwering.
Scherpe prijzen
Bij Bunt Zonwering garanderen we hoogwaardige zonwering tegen prijzen die zowel aantrekkelijk als scherp geprijsd zijn.
Perfecte afwerking
Wij bij Bunt Zonwering hechten grote waarde aan vakmanschap en leveren zonwering met een perfecte afwerking.
Meer dan 6 jaar ervaring
Met ruim 6 jaar ervaring en directe communicatie heeft u bij ons één vast aanspreekpunt voor een efficiënt proces.
Garantie
Wij staan voor kwaliteit. Daarom bieden wij minimaal 5 jaar garantie op al onze producten. Bovendien zijn we er ook na aankoop voor service en onderhoud.

Werkgebieden

Zonwering Achterberg Zonwering Afferden Zonwering Amerongen Zonwering Andelst Zonwering Angeren Zonwering Arnhem Zonwering Barneveld Zonwering Beneden-Leeuwen Zonwering Bennekom Zonwering Beuningen Zonwering Dodewaard Zonwering Druten Zonwering Duiven Zonwering Ede Zonwering Huissen Zonwering Kesteren Zonwering Kootwijkerbroek Zonwering Leersum Zonwering Lent Zonwering Lienden Zonwering Nijmegen Zonwering Ochten Zonwering Opheusden Zonwering Oosterbeek Zonwering Oosterhout Zonwering Oss Zonwering Ravenstein Zonwering Rhenen Zonwering Tiel Zonwering Veenendaal Zonwering Wageningen Zonwering Westervoort Zonwering Wijchen Zonwering Zetten